Pacov další přípravné utkání zvládl

V sobotu odpoledne jsme přivítali na našem stadionu soupeře z Nové Včelnice, který v minulé sezoně vybojoval postup do I.A třídy v Jihočeském kraji.

Naše sestava se oproti předešlému utkání razantně proměnila, stále však chybělo několik hráčů, především Kabíček, Faltýnek a Bártů, kteří v jarní části nastupovali pravidelně v základní sestavě.

Utkání bylo od prvních minut v naší režii a soupeře jsme k ohrožení naší branky prakticky nepouštěli. Naopak na druhé straně se nám v prvním poločase podařilo 3x skórovat.

I přes poločasové prostřídání se obraz hry příliš nezměnil a postupně se nám dařilo skóre navyšovat. Soupeř se dokázal prosadit pouze jednou a konečný stav utkání je tedy 6:1.

Góly: 2x Bezemek (1x PK), Říha, Šafařík, Poduška, Vítámvás

Sestava: Nowák; Mauer, Bezemek, Poul, Pražák; Říha, Kostroun, Jeřábek, Šauer, Štefl; Vítámvás

Střídali: Dvořák, Šlechta L. ml., Poduška, Šafařík, Kos

Hodnocení utkání (Šlechta st.) – Ve druhém přípravném utkání jsem postrádali Kabíčka a Faltýnka, jinak jsme už byli kompletní. Poměrně dlouho jsem se nedokázali prosadit ve finální fázi, ale od 20. minuty jsme hru zkvalitnili a začali si vypracovávat brankové příležitosti. Naše hra byla dobrá do 65. minuty, pak už jsme polevili a začali hodně kazit.

Další utkání nás čeká ve středu 26.7 od 18:00, kdy přivítáme TJ Slovan Kamenice nad Lipou. Toto utkání bude pro Pacov už krajskou prověrkou, s hosty se potkáme i v nejvyšší krajské soutěži.