Dorost v dohrávce rozstřílel Přibyslav a posunul se před sobotním šlágrem na první místo

Dorost v den svátku práce odjel kvůli odložené dohrávce do Přibyslavi. Dorostenci museli vyhrát, aby se bodově dorovnali na první Rantířov, ale aby se dorostenci posunuli na první místo, potřebovali vstřelit deset gólů. Tohle byl úkol se kterým odjížděli do Přibyslavi.

 

Už od začátku bylo jasné, že Pacov bude diktovat tempo, ale nedokázali v důležitých momentech trefit bránu a v některých i míč. Gólový půst přerušil až navrátilí kapitán Luděk Šlechta, když po centru od kopaček Vojty Heřmana zakončil zkušeně lýtkem do levé šibenice. Chvíli na to se prosadil Jirka Kuča, když překvapil gólmana střelou na přední tyč. Další gól přidal Vojta Heřman, střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Jelikož celý poločas dorostenci pokračovali v nedávání šancí, toť bylo vše pro první poločas.

 

Druhý poločas začal stejně jako začal první, vyčerpaní domácí jenom odkopávali a dorostenci pokračovali v nedávání šancí. Největší z nich měl Adam Tenkl, když z půl metru netrefil branku domácích. Až v 64. minutě se mladí talenti trefili znovu. Martin Holejšovský rozvlnil síť dokonce dvakrát za 3 minuty. Tím začal gólovou dvacetiminutovku. Pacovští si složili míč, kontrolovali hru a rozvíjeli útoky. Jedním z útoků, byl právě zachycení rozehrávky a přihrávka na Tomáše Mauera, který efektně zakončil do horního růžku. Další góly přidali Lukáš Tenkl, Háněl (vlastní) a Martin Holejšovský, pro kterého to byl třetí a tudíž Hattrick dokončen. Tohle však bylo pouze na 9:0 a nebylo to, co pacovští chtěli. Úlohu však dokončil posledním dotykem zápasu Vojta Heřman, jenž poslal střelu z vápna do zadního spodního růžku. Pacov se díky tomu dostal na první příčku.

 

Dorost bude hrát v sobotu v Rantířově o první místo, nejspíš to bude zápas sezóny. Přijeďte dorostence podpořit.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.