Béčko posílené Áčkaři porazilo třetí Horní Cerekev

Po nedělním šlágru byla možnost se posunout o čtyři příčky. Proto se posílilo áčkaři Radkem „Gambim“ Vítámvásem a brankářem Martinem Nowákem.

Již od prvních minut bylo znát, že pacovští budou lepším týmem. A právě áčkař Gambi byl u první příležitosti, když si přehodil obránce a vyslal Dominika Přibyla na bránu, ten ale šanci neproměnil. Dalši akci měl dorostenec Martin Holejšovský, když předběhl obránce , bohužel nestihl zachytnout balón za obranu. I přes to to byli pacovští, kteří se ujmuli vedení, když se po skrumáži ve vápně dostal k míči Dominik Přibyl a ten elegantně posunul patou míč do sítě. Další gól mohl přidat právě Áčkař Gambi, ale po nádherné individuální akci Martina Holejšovského a přenechání Luďka Šlechty st. svůj střelecký půst neprolomil. Celý poločas hosté hrozili nákopy na naší pravou stranu, ale větší šanci si nevytvořili. Tímto skončil první poločas. Druhý poločas domácí hlavně hrozili z breakových situací. Díky jedné se dostal po nádherné kolmici Gambiho do úniku Martin Holejšovský a překonal gólmana hostů. I přes všechny protesty hostujících gól platil. Další šanci měl střídající Luděk Šlechta ml., ale na svůj hattrick nenavázal a orazítkoval pouze břevno. Pět minut před koncem se dostali hosté po kontroverzním rozhodnutím k šanci s názvem pokutový kop, kterou s přehledem proměnili. Fanoušky mohl uklidnit opět Luděk Šlechta mladší, když šel minutu před koncem sám na kasu, ale chtěl předložit míč do prázdné branky Honzovi Přibylovi, ten mu však míč vrátil a rozhodčí odmával ofsajd. Toť vše pro zápas Béčka.

Béčko vyjíždí do Černovic v sobotu 1.6. od 16:00. Přijdťe podpořit Áčko, které hraje v neděli 2.6. s Chotěboří od 15:00.