ÁČKO PODLEHLO CHOTĚBOŘI

První červnovou neděli hostilo ÁČKO na domácí půdě FC Chotěboř. Týmu z pracovních důvodů chyběli: kapitán Martin Kostroun a Vladislav Štefl.
Do první velké šance se dostali pacovští. Faltýnek se dostal do samostatného úniku, ale jeho střela skončila těsně vedle levé tyče. Ve 14. minutě se k centrovanému míči z chotěbořské levé strany dostal hostující Dvořák a poslal Chotěboř do vedení 0:1. Ve 23. minutě naše obrana nedokázala odkopnout balón do bezpečí a Dvořák se radoval podruhé 0:2. Ve 36. minutě Petr Plášil přišel o balón na polovině hřiště a chotěbořský Chlad si se samostatným únikem poradil 0:3. Ve 39. minutě se domácí dočkali snížení. Před pokutovým územím byl sražen Vítámvás a specialista na přímé kopy Tomáš Kabíček krásně uklidil balón k levé tyči 1:3.
V druhé půli provedl trenér Císař několik taktických změn, které však ke zdramatizování zápasu nevedli. V 88. minutě zahrával náš soupeř rohový kop a po zmatku v našem pokutovém území se balón dostal až k Dvořákovi, který zkompletoval hattrick.
Pacov tak podlehl Chotěboři 1:4.
Děkujeme fanouškům za hojnou účast a podporu i za nepříznivého stavu.
Příští týden jede ÁČKO do Velkého Meziříčí, kde vyzve místí rezervu.