BÉČKO PO NEZVLÁDNUTÉM STARTU PODLEDHLO HUMPOLCI C 3:4

Béčko šlo do zápasu po několika dobrých zápasech v řadě, tentokrát proti druhému týmu tabulky Humpolci C. Podle předešlích zápasů soupeře jsme potřebovali dobrý start do zápasu. Opak byl ale pravdou.

 

Hned ve 6. minutě se zranil kapitán a stálice v obraně Marcel Pučálek. Musel tedy už v 9. minutě střídat. I díky tomu šli hosté hned na to do vedení, když si centr srazil do vlastní sítě Míra Dvořák. Tyto dva okamžiky naznačili, jakým směrem se bude 1. poločas odvíjet.

 

Ve dvacáte minutě přišla otřesná pěti minutovka, když jsme ve 21. minutě inkasovali rovnou dvakrát a pět minut na to vytahoval domácí gólman Matouš Kubů míč ze sítě už po čtvrté. Domácí trenér zareagoval na situaci na hřišti dvěma střídáními, které uklidnila hru. I díky tomu se víc do poločasu nestalo.

 

Druhý poločas se díky čerstvým hráčům otočil na druhou stranu. Pacov tlačil hosty a již v 50. minutě prosadil Dominik Přibyl. Pacov pokračoval v tlaku a unavení hosté začali zdržovat a vyvolávat potyčky. Ovoce tlaku Pacova přišlo až v 80. minutě, kdy z penalty skóroval Michal Hrdlička. V 88. minutě se po nesoustředěnosti hostující obrany skóroval Adam Šteker. Poté se strhla šarvátka, když pacovští chtěli vzít balón, ale hostující stoper zalehl balón. I navzdory neustálému zdržování rozhodčí nastavil jenom jednu minutu. Zápas tedy skončil 3:4.

 

Příští týden hraje béčko v Sobotu v Cerekvi, která je momentálně první. Přijdťe tedy podpořit Áčko v neděli od 14:30.