Tomáš Kabíček jako správný kapitán rozhodl zápas v Třešti

Pacov neinkasoval a přivezl tři body z Třeště

Pacov odjížděl do Třeště nakonec kompletní a tak se očekávalo, že se bude v Třešti bodovat. V Třešti naše hráče čekalo v soutěži nezvykle velké hřiště a to mohlo našim hráčům svědčit. Ale opak byl pravdou. první poločas byl z naší strany dost neurovnaný a tak zaujala hlavně stoprocentní šance Tomáše Faltýnka, který mohl dostat Pacov do vedení ze standartní situaci. Po rohovém kopu se k němu dostal míč před odkrytou branku, ale Tomáš neseřídil dobře mířidla a domácí branku přestřelil. Pacov nabídl domácím dvě velké šance, kdy soupeř vystihl rozehrávky ve středu hřiště. První poločas však branku nepřinesl a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase Pacov začal hrát svoji hru a domácí do šancí nepouštěli. V 67. minutě Jeřábek vybojoval míč, posunul na Vítámváse a ten pěknou přihrávkou našel Tomáše Kabíčka, který postupoval sám na brankáře a mazácky střelou kolem domácí brankáře poslal Pacov do vedení. Uklidnění na naši stranu přidal o deset minut déle Vladislav Štefl, kdy krásnou střelou obstřelil brankáře a Pacov šel do dvoubrankového vedení. V 70. minutě měl pacov štěstí, kdy domácí hráč si pěkně narazil na vápně a jeho přízemní střelu zastavila pravá tyč. Další branka již nepadla a tak si Pacov odvezl důležité tři body.

Sestava Pacova: Nowák, Šauer (87. Pražák Jos.), Kabíček (83. Novotný), Bezemek, Mauer, Jeřábek, Pražák (83. Přibyl J.), Vítámvás, Csévar (72. Kučera), Štefl, Faltýnek

Hodnocení trenéra: První poločas byl z naší stran tragický, nevím kdy naposledy jsme hráli takto špatně. Ve druhém poločasu jsme se herně zvedli a hlavně jsme přidali branky. V tomto utkání moc šancí nebylo a tak jsem o to víc rád, že jsme to málo, co jsme si vytvořili využili. Naše hra v obraně je celkem dobrá, ale směrem dopředu jsme ukázali velké mezery. V příštím zápase nás čekají Košetice, které se začínají herně zvedat. Doufám, že pouťový zápas doma zvládneme.