Pacov nezvládl přetlačit Košetice a doma pouze remizoval

Pacov v 9. kolem hostil o pouťovém zápase nedaleké Košetice. Při pohledu na tabulku se čekalo domácí vítězství, ale Pacov nedokázal doma vstřelit branku, což se mu v této sezoně stalo poprvé a tak si oba týmy rozdělili body za bezbrankovou remízu.

Od samého začátku bylo vidět, že Košetice přijeli do Pacova s respektem a celý zápas se soustředili na poctivou defenzívu. Pacovští hráči bohužel nepředvedli směrem dopředu téměř nic a nedokázali potrestat ani nabídnuté šance od hostů. V prvním poločase stálo za zmínku špatné odkopnutí Jíši, které zachytil nejprve Vítámvás, ale jeho střela skončila hodně mimo branku a po té Faltýnkovo zachycení také nevedlo do potrestání.

Ve druhém poločasu nabídli hosté opět Pacovu několik šancí, kdy hlavně Štefl měl poslat Pacov do vedení, ale sám před brankářem netrefil branku. Košetice nahráli Pacovu v 74. minutě, kdy musel pod sprchy předčasně po druhé žluté kartě Štyx, ale ani to Pacovu nepomohlo.

Sestava Pacova: Nowák, Šauer, Bezemek, Faltýnek, Mauer, Jeřábek, Pražák (63. Csévar), Vítámvás (87. Poduška), Kučera (Rybčák), Štefl, Kabíček

Hodnocení trenéra: V našem podání se jednalo o špatný výkon. Místo toho, aby se hráči ukázali před opravdu pěknou návštěvou, tak mi to spíše připadalo, že někteří hráči jsou ještě na pouti. Celý zápas jsme hráli do plných a nevypracovali jsme si téměř žádnou stoprocentní šanci. Šance nám nabídli hosté a ani ty největší jsme neřešili dobře. Vzhledem k tomu, že jsem hráli doma, bereme to jako ztrátu bodů a budeme to muset odčinit při dalším domácím zápase proti Mírovce.