Souboj nováčků Pacov nezvládl

Sporný moment před druhou brankou domácích

Pacovské áčko odjíždělo ve druhém kole na nováčkovský souboj do Lípy. Už před odjezdem řešil trenér absenci dvou hráčů (Kučera, Bártů), navíc se přidali i komplikace s dopravou, kdy nepřijel autobus a tak Pacov musel odjet na zápas auty.

Pacov začal dobře, vypracovali jsme si několik šancí, hlavně ze standartních situací, ale žádná brankou neskončila. Hrál se velmi důrazný fotbal, který dělal našim hráčům problémy a nedokázal se prosadit v kombinaci. Domácím hráčům tempo hry vyhovovalo. V prvním poločase moc šancí nebylo a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém poločasu, kdy domácí hráli z kopce se čím dál více dostávali na dostřel Pacovské branky. V 57. minutě šel k překvapení všech do sprch po druhé žluté kartě domácí Sochor. Ale opět to pomohlo spíše domácím, ty svoji hru ještě více zjednodušili a veškeré útočné akce směřovali na svého kapitána. V 57. minutě přišel kuriózní moment, Pacov zahrával standartní situaci, ale šanci z toho měli domácí, kdy domácí Háněl přehodil Nowáka z poloviny hřiště a domácí šli tak do vedení. Druhou branku přidali v 75. minutě kdy Háněl jednoznačně fauloval Kabíčka a postrčil ho do Nowáka, který se snažil odkopnout míč, ten trefil do Kabíčka a domácí Vácha pak neměl problém uklidit míč do prázdné branky. Pacov se k ničemu už nedostal a tak odjel z Lípy bodově naprázdno.

Sestava Pacova:

Nowák, Pražák, Bezemek (77´ Novotný), Kabíček, Mauer, Jeřábek, Šauer, Vítámvás, Štefl, Csévar (69´ Přibyl Jan), Faltýnek

Hodnocení trenéra: Věděli jsme co nás v Lípě čeká, na koukatelný fotbal tu není úplně prostor, ale přesto jsem si s tím měli poradit lépe. Na začátku utkání jsme měli proměnit některou ze šancí a obraz hry by byl jiný, ale nestalo se tak a proto brali všechny body domácí. Od 20 minuty jsme si nevytvořili žádnou významnější šanci. Domácí hráli agresivně a nedávali nám prostor pro kombinaci. Škoda první branky, kterou jsme dostat nemuseli, ale takový už je fotbal. Před druhou brankou byl evidentní faul na Kabíčka, ale tato branka stejně nic neřešila. Chyba byla na naší straně, kdy jsme nedokázali se poprat s menším hřištěm a důraznou hrou domácích. Myslím si, že se v Lípě bude hrát i ostatním soupeřům těžko.