Pacov vyhrál i druhé domácí utkání

První tým přivítal na domácím hřišti Havlíčkovou Borovou. Tým, kterému patřilo místo hned za naším. Hrálo se pomyslně o šest bodů.

Začali jsme aktivně a do vedení jsme mohli jít už ve 3. minutě, kdy se centr od Petra Novotného dostal k Martinu Keroušovi, ale ten z blízka přestřelil. Na první branku jsem si museli počkat do 14. minuty, kdy samostatnou akci z poloviny hřiště proměnil Tomáš Kabíček. Ve 33. minutě po pěkné akci byl ve vápně faulován Radek Vítamvás a pokutový kop proměnil Tomáš Kabíček. Ve 45. minutě mohl přidat další branku Tomáš Faltýnek, ale míč trefil pouze horní tyč branky.

Ve druhém poločasu byla hra hodně kouskovaná, soupeř hrál velmi důrazně a naši hráči to né vždy unesli. Pacovu se nedařilo zatlačit domácí a hra se odehrávala od vápna k vápnu. Na 3:1 zvýšil Tomáš Faltýnek, kdy střelou k tyči z dvaceti metrů nedal hostujícímu brankáři šanci. V 81. minutě Faltýnek postrčil míč aktivně hrajícímu Radkovi Vítámvásovi a ten prostřelil brankáře. V 89. minutě hosté ještě zkorigovali skóre na konečných 4:2. V 90. minutě se ještě úplně zbytečně nechal vyloučit Tomáš Kabíček, který nám bude chybět minimálně v dalším zápase.

Sestava Pacova: Jakub Kalina, Jaroslav Pražák, Tomáš Kuran (77. Přibyl D.), Martin Kerouš, Petr Novotný, Ondřej Bártů, Petr Šauer, Tomáš Kabíček, Radek Vítamvás, Tomáš Faltýnek, Lukáš Rybčák.

Hodnocení trenéra: Zápas jsme zvládli bodově dobře, ale herně se mi naše hra nelíbila. Soupeř byl hodně bojovný a nedokázali jsem se fotbalově více prosadit. Nejvíce mě mrzí úplně zbytečné vyloučení Kabíčka, který bude chybět na další zápas. Patří mezi naše nejlepší hráče a jeho absence bude hodně citelná.