ÁČKO PROHRÁLO KAMENICI

V sobotu 20. 4. odjelo naše ÁČKO do Kamenice nad Lipou, kde nás ruku v ruce s nepříznivým počasím čekal i velice rychlí povrch.

Od úvodních minut byli aktivnější domácí po rychlých přechodech si vytvářeli slibné šance. V 6. minutě, po špatné malé domů, se míče zmocnil domácí Dvořák, obešel našeho brankáře a poslal Kamenici do vedení 1:0. Pacovští postupem času vyrovnali vyrovnali hru. Důkazem toho byla příležitost Martina Kostrouna, jehož střeli ale domácí obrana zblokovala. Ve 34. minutě jsme špatně rozehráli standartku, přihrávka na brankáře Nowáka byla krátká, čehož využil domácí útočník a Pacov tak podruhé v zápase inkasoval do prázdné branky 2:0.

Do druhé půle se trenér Císař rozhodl povolat Vojtu Heřmana, což ukázalo se to jako skvělý tah. Ve 47. minutě se víše jmenovaný dostal k balónu a ranou na přední tyč snížil na rozdíl jedné branky 2:1. Pacovští byly v závěru zápasu lepším týmem, ale gól už jsme neviděli ani na jedné straně. Pacov tak prohrál derby a na jaře z venkovních zápasů zatím nepřivezl ani bod. Příští týden hostíme na domácím hřišti Rapotice.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.