ÁČKO PROHRÁLO S POLNOU

V neděli 7. 4. ráno odjelo áčko na venkovní utkání proti TJ Sapeli Polná. Na palubě autobusu chyběli Kabíček a brankář Nowák. Týmu byl naopak k dispozici Martin Kostroun, kterému vypršel trest.

Předpokládalo se, že zápas bude dnes o soubojích, jelikož terén nabyl z rovna nejlepší a bylo k vidění mnoho nepřesností.

Utkání moc dobře nezačalo, během deseti minut hosté šli třikrát sami na bránu, ale krásnými zákroky Matouše Kubů gól nepadl. V 19. minutě musel střídat Radek Vítámvás, z důvodu bolesti stehna. Ve 31. minutě domácí vhodili dlouhý aut, naše obrana nebyla dostatečně důsledná a balón se odrazil k domácímu hráči který střelil branku 0:1. Ve 33. minutě centroval Faltýnek na Štefla, který přehodil brankáře a dal gól, hned poté ale pomezní rozhodčí zvednul praporek a byl odpískán ofsajd stav stále 1:0. V nastavení první půle byla schrumáž ve vápně domácích ale míč skončil pouze na hodní tyčce. První poločas 1:0.

V 51. minutě jsme měli asi největší šanci na vyrovnání. Faltýnek našel Štefla, který šel sám na brankáře, ale trefil pouze tyčku. 57. minutě se postavil k přímému kopu Faltýnek, jehož krásnou střelu zneškodnil domácí brankář. V posledních 15 minutách jsme se pokoušeli o tlak, který ale nevyšel. Domácí začali hrát na brejky a několikrát šli sami na branku, ale gól z toho ale nepadl. Zápas skončil smolným výsledkem 1:0. Po devadesáti minutách, ve kterých bylo fotbalu vidět jen pomálu odjíždíme domů s prázdnou.

Příští týden v neděli hostíme na domácí půdě tým z Ledče nad Sázavou. Přijďte podpořit naše kluky!!!