BÉČKO NEZVLÁDLO KONEC POLOČASU A PROHRÁLO V HORNÍ CEREKVI 5:3

Béčko chtělo navázat na poslední výkony z venku a zlepšit si reputaci po domácí prohře z Humpolcem C. A kde jinde než na půdě první Horní Cerekve.

 

Ze začátku šlo poznat, že domácí jsou na svoje hřiště zvyklí a tlačili pacovské, ale nedokázali svoje šance proměnit, tak udeřil Pacov. Po akci z levé strany se prosadil dorostenec Martin Holejšovský po střele na přední tyč. Za dvacet minut bylo na hostující lavičce ještě veseleji, když se po faulu na dalšího dorostence Luďka Šlechtu kopala penalta a Martin Holejšovský ji s přehledem proměnil.

 

Blížil se konec poločasu a Pacov jako by se viděl v kabinách, když ve 42. minutě hosté snížili s rohového kopu. Ani ne minutu poté se hosté opět prosadili z rohového kopu. Stav o poločasu tedy 2:2.

 

V 60. minutě se stal klíčový okamžik zápasu. Domácí stoper, který již obdržel žlutou kartu, šel na půlící čáře do skluzu a v údivu všem přihlížejícím nešel předčasně do kabin. Hned na to se domácí prosadili po centrovaném balónu. Deset minut na to se hosté prosadili znova, po průnikové přihrávce šli do vedení 4:2. Mírnou naději ještě vyčaroval střídající Petr Kuneš, když se po centru prosadil hlavou. Tato naděje však byla hned smazána, když se hosté prosadili po páté. Konečný stav zápasu tedy 5:3.

 

Příští týden béčko odehraje poslední zápas podzimní části sezóny a to doma proti Černovicím. Přijďte chlapy podpořit.

 

 

  • Zápasy dorostu
    DOROST