A-tým si po špatném výkonu přivezl prohru ze Světlé

Náš tým odjížděl k utkání do Světlé v neúplné sestavě, když vypadli vinou zranění Poul a Šauer. Chyběl také Faltýnek, který se stal otcem. Gratulujeme a přejeme dceři Emě hodně zdraví a štěstí.

Hned v úvodu utkání otevřel skóre Křikava po zaváhání při naší rozehrávce. Pacov se poté snažil kombinovat a držet balón, to se mu však dařilo především na vlastní polovině a do zakončení se nedostával. Největší možnost měl Poduška když uspěl v souboji na kraji vápna a postupoval z úhlu sám na brankáře. S šancí ale nenaložil dobře a místo přihrávky Vítámvásovi, který by uklízel do prázdné branky volil střelu, kterou brankář dokázal zneškodnit.

V druhém poločase jsme opět krátce po začátku inkasovali. V 56. minutě se nechal zbytečně vyloučit Jeřábek, když komentoval výkony rozhodčího a obdržel dvě žluté karty. V 63. minutě naše obrana zaspala a skóre navýšil opět Křikava. Pacov se pokoušel výsledek ještě otočit, ale nedařilo se mu dostat do větších šancí. Vyjímkou byl průnik Kostrouna do vápna, kde byl následně faulován a kopala se penalta. Sám faulovaný ji bezpečně proměnil. Více jsme se ale prosadit nedokázali, naopak soupeř ještě v 88. minutě po rohovém kopu střelou z poza vápna upravil na konečných 4:1.