Áčko nezvládlo zápas s Lípou

Pacov přivítal vedoucí tým 1. B třídy, tým z Lípy.  Pacov začal zápas dobře, v první patnáctiminutovce měl několik slibných příležitostí. Do vedení dostal Pacov Martin Kerouš, kdy nasměřoval do branky odražený míč po autovém vhazování. Hosté vyrovnali ve 40. minutě, kdy se trefil hostující Havel.

Ve druhé poločasu byli aktivnější už hosté. Pacov hrozil z protiútoků. V 51. minutě byl ve vápně faulován Radek Vítámvás, ale Tomáš Kabíček penaltu neproměnil. V 55. minutě měli stejnou možnost hosté, ale hostující brankář Vašák nepotrestal předchozí zaváhání Kaliny. V 58. minutě hostující Kříž počastoval rozhodčího nepěkným přívlastkem a šel do sprch. V 60. minutě šel Pacov do vedení, kdy Jan Kučera našel přihrávkou Tomáš Faltýnka a ten se zblízka nemýlil. V tu chvíli už většina domácích fanoušků Pacovu věřila, ale opak byl pravdou. Pacov nedokázal vůbec využít početní převahy a nabízel soupeři mnoho šancí k zakončení. V 65. minutě udělal hostující stoper chybu a Faltýnek šel na brankáře zcela osamocen, zvolil však špatné řešení a jeho lob skončil nad brankou. V 71. minutě hsoté vyrovnali, kdy se po pěkné akci prosadil Háněl. V 73. minutě přišel pro domácí šok, kdy se po centru trefil Vácha. Stejný hráč pak zvýšil na 2:4 a poslal Pacov do kolen.

Sestava Pacova: Jakub Kalina, Ondřej Bártů (79. Martin Bezemek), Martin Kerouš, Jaroslav Přibyl, Jan Kučera, Jaroslav Pražák (85. Petr Novotný), Petr Šauer, Tomáš Kabíček (85. Miroslav Dvořák), Lukáš Rybčák (80. Zdenko Rybčák), Tomáš Faltýnek, Radek Vítámvás.

Hodnocení trenéra: Toto utkání jsme absolutně nezvládli. Vše nám hrálo do karet, vedli jsme, soupeř nás nepřehrával, měli jsme výhodu penalty, poté bohužel i hosté, nakonec jsem stejně vedli a hráli proti deseti, ale naši zkušení hráči hráli naivní fotbal a soupeř nás zkušeně potrestal a za druhý poločas si body jednoznačně zasloužil. Mrzí mě, že hráči nechtěli plnit taktické pokyny a soupeř na to dokázal zareagovat. Za stavu 2:1 jdeme sami na branku a stejně jako v minulém zápase, kdy se to mohlo rozhodnout šanci zahodíme.