Lučice v Pacově nechali všechny body

Pacov v 7. kole přivítal na domácím hřišti tým z Lučič, kterým patřilo sedmé místo v tabulce. Pacov šel do zápasu s tím, že chce potvrdit body z Tisu a tomu odpovídal i začátek. Hned ve 3. minutě šel Pacov do vedení po brance Lukáše Rybčáka, kterému přihrál Tomáš Kabíček. Pacov nepřestával v tlaku. V 15. minutě jen těsně minul branku Radek Vítámvás. Prosadil se až ve 34. minutě, kdy nedal hostujícímu brankáři šanci. Pacov ještě udeřil v poslední minutě prvního poločasu, kdy se prosadil po rohovém kopu Tomáše Kabíčka, Tomáš Faltýnek.

Ve druhém poločasu domácí hodně polevili, hra byla plná nepřesností a do šancí se dostávali i hosté. Ty snížili v 78. minutě, kdy se za záda Jakuba Kaliny trefil nejlepší hráč hostů Martin Lančarič. Hosté mohli přidat ještě další branku, ale v 84. minutě nebezpečnou situaci zlikvidoval Jakub Kalina.

Sestava Pacova: Jakuba Kalina, Ondřej Bártů, Martin Bezemek (56. Tomáš Kuran), Martin Kerouš, Petr Novotný (66. Rostislav Flígr), Jaroslav Pražák, Tomáš Kabíček, Petr Šauer (66. Jan Kučera), Lukáš Rybčák, Tomáš Faltýnek, Radek Vítámvás (69. Jan Přibyl)

Hodnocení trenéra: První poločas jsme odehráli vcelku dobře, bylo tam pár nepřesností, ale to co jsme předváděli ve druhém poločasu, to bylo strašné. Chyběl nám pohyb, hra trpěla spousty nepřesností a připadalo mi to, že hráči jen čekají na konec utkání. Jsem rád, že jsme získali 3 body, ale jinak s výkon spokojen nejsem.