První tým opět nezvládl venkovní zápas

Pacov v 8. kole odjížděl do Lučic ve slepované sestavě. Z různých důvodů se musel Pacov obejít bez Míry Dvořáka a Tomáše Kurana. Pacov nezačal vůbec špatně, vypracoval si několik zajímavých příležitostí, ale ujala se až přesná střela z přímého kopu Pavola Gavreckého, který potrestal faul na Petra Šauera. Pacov i nadále hrál aktivně, ale jako předešlé zápasy nedokázal přidat další branky, kdy hlavně Jaroslav Přibyl a Pavol Gavrecký měli situaci vyřešit o trochu lépe. Domácí se dostali do dvou velkých šancí, ale Jakub Kalina náš tým podržel. Trest přišel těsně před přestávkou, kdy Lančarič potrestal nedůraz ve vápně a hlavičkou na zadní tyč nedal Kalinovi šanci.
Zápas se zlomil hned v úvodu druhého poločasu, kdy domácí potrestali chybu v rozehrávce druhou brankou, to na hodinách svítila 48. minuta. Od té chvíle Pacov začal více riskovat, domácí si vytvořili několik příležitostí, ale Kalina držel Pacov až do 89. minuty, kdy zbytečnou ztrátu Pacova svoji druhou brankou Lančarič.
Pacov se tak propadl na předposlední místo a dnes může ještě Pacov přeskočit Havlíčkův Brod, který hraje své utkání s Havlíčkovou Borovou. V zápase se ukázaly největší slabiny Pacova, neproměňování gólových příležitostí a zbytečné ztráty míčů. Budeme věřit, že se Pacovu podaří v příštím týdnu na domácím nově otevřeném stadionu porazit Světlou nad Sázavou a získá tak větší sebevědomí, které našemu týmu chybí.
To se mi líbí
Okomentovat
Sdílet