ÁČKO DOMA ZNOVU VYHRÁLO

Netradičně v sobotu 27. 4. přivítalo ÁČKO na domácím hřišti soupeře z Rapotic.

V 9. minutě náš kapitán Martin Kostroun protlačil míč přes několik soupeřů a poslal míč do sítě hostí 1:0. Odpověď Rapotic přišla hned o 2 minuty později, kdy se míč ve středu hřiště dostal hostující Čech a srovnal skóre. Na tahu byli opět domácí. V 18. minutě Heřman vybojoval míč u vápna soupeře, předložil Faltýnkovi a ten nedal golmanovi šanci 2:1. Rapotičští za nedlouho opět srovnali, kdy rozehráli rohový kop na hranici pokutového území a střela Laše zapadla pod břevno Nowákovi brány 2:2. Do poločasu se diváci dočkali ještě jednoho gólu. Štefl našel hlavu Tomáše Faltýnka a ten si připsal druhý gól 3:2.

V 58. minutě bylo ještě veseleji. Kostroun výborně našel nabíhajícího Faltýnka, který zkompletoval hattrick 4:2. V 89. minutě tutovou šanci zahodil Říha no a jak se říká, NEDÁŠ DOSTANEŠ. O minutu později se k centru dostal Laš a hlavou snížil na rozdíl jediné branky 4:3. V 5. nastavené minutě hosté zahrávali roh, na který se vydal i hostující brankář. K odraženému balónu se dostal Jarda Pražák který do prázdné brány zvýšil na konečných 5:3.

Pacov tak i potřetí na jaře doma získal 3 body. Zajímavosti: Věkový průměr základní sestavy včetně Tomáše Jeřábka (43) činil 25,6 let. Na konci zápasu byl věkový průměr našich hráčů 22,5 let, což je velký přislib do budoucna.

Příští týden zajíždí náš tým na derby do Žirovnice.