Áčko prohrálo v Nové Vsi

V neděli 24. 3. odcestovalo pacovské áčko do Nové Vsi bez několika opor. Ze zdravotních důvodů týmu chyběli: Dvořák, Bezemek, Nowák a Jeřábek. Vykartovaný Martin Kostroun sledoval zápas pouze z tribuny.

Trenér Císař týmu naordinoval spíše defenzivnější taktiku a spoléhal na rychlé brejky naší ofenzívy. Domácí od začátku diktovali tempo zápasu a vypracovali si několik slibných příležitostí, z nichž jedna orazítkovala tyč za zády našeho mladého brankáře, ale gól jsme v první půli neviděli.

Ve 46. minutě jsme si vypracovali velice slibnou šanci, ale míč v soupeřově síti neskončil. Nová Ves dále dominovala na hrací ploše a snažila se najít skulinu v naší obraně, která zvládala tlaku odolat až do 80. minuty, kdy se k odraženému balónu v našem vápně dostal domácí Žák a prostřelil Matouše Kubů 1:0.

Pacov se po obdržené brance mnohem více tlačil do útoku. V 90. minutě si vypracoval velice slibnou šanci, kdy nedříve pálil Říha, jehož střelu zblokovala obrana a následná dorážka Lukáše Kubů nenašla prostor mezi třemi tyčemi. O slovo se tak přihlásilo staré známé přísloví NEDÁŠ DOSTANEŠ! Soupeř vyrazil do rychlého protiútoku, M. Kubů vyrazil centrovaný balón jen k domácímu Šanderovi, který už měl lehkou úlohu 2:0.

Více už se toho v zápase nestalo. Zápas plný soubojů a nepřesností skončil 2:0 ve prospěch domácích a Pacov odjíždí s prázdnou.

Příští týden v neděli hostíme na domácí půdě tým z Bystřice nad Perštejnem. Přijďte podpořit naše kluky.