TRENÉR GAVRECKÝ HODNOTÍ PODZIMNÍ ČÁST SEZÓNY B-TÝMU

Podzimní sezónu střídali výborné i špatné výkony.Po 3 zápasech,kdy jsme bodovali se dvakrát prohrálo, herně se týmu nedařilo a k tomu se nám zranili zkušení hráči (Bartů a Šlechta st.). Ale tým se semknul a prišli výborné a zodpovědné výkony v zápasech s Čejovem, v Jiřicích, ve Speřicích, kde se získalo 7 důležitých bodů.
Ke konci podzimu se zranil kapitán a opora obrany Pučalék a bylo to znát. V posledních dvou zápasech se herně dařilo a hlavně v domácím zápase s Černovicemi jsme se prosadili i výhrou.
Na podzim jsme získali 15 bodů a umístili jsme se na 6. příčce. Kdyby se to  podařilo v jarní části zopakovat, byla by z mé strany spokojenost.
Do kádru B-týmu se zapojilo přes 30 hráčů z čehož vyplývá, že sestava se pořád měnila a nebyla stabilní. Jsem rád, že se zapojili skoro všichni hráči z dorostu a ani v jednom zápase nezklamali!
Tímto chci poděkovat nejen klukům a trenérům z dorostu, ale i hráčum B-týmu, A-týmu, kteří za rezervní tým Pacova nastoupili, Jardovi Rathouskému za pomoc s vedením, fanouškum a vedení za podporu!