DOROST

Starší dorost v úterý 12.9 odehrál odložený zápas proti Přibyslavi na domácí půdě. Pacov už od začátku utkání tlačil soupeře a vytvořil si spoustu krásných akcí. Do kabin šel ale za stavu 1:0 pro Pacov. Jediný gól prvního poločasu zařídil šikovný útočník Jakub Poduška.
Rozkazy v poločase od trenéra zněli jasně, “trefujte zařízení” a o to se také naši chlapci snažili. V 53. minutě po precizní přihrávce do běhu od Jakuba Podušky skóroval hráč s číslem 11, Tomáš Mauer. Ten si míč krásné zpracoval na prsa a uklízel na zadní tyč. Pacov nepolevil a tlačil soupeře do konce zápasu, ale šance neproměňoval.
Povedlo se mu to až v 88. minutě, kdy se opět prosadil Jakub Poduška. Za pozdvihnutí stojí ale také gólman Přibyslavi, který chytil několik gólových situací.
Pacov – Přibyslav 3:0
Pacovské Áčko dorostu v neděli přivítalo Velký Beranov. Začátek zápasu se vyvíjel velice dobře pro pacovskou jedenáctku, když se hned ve 12. minutě prosadil Martin Holejšovský a poté v 18. minutě skóroval Jirka Kuča.
Hosté ale také nezůstali pozadu a to když náš střední defenzivní záložník Petr Plášil riskantně a bezhlavě ve vápně pomocí skluzu položil k zemi beranovského útočníka. Tento zákrok byl sice velice sporný, ale sudí nařídil pokutový kop. Ten mistrovsky chytil náš gólman Matouš Kubů a díky tomu jsme mohli udržet čisté konto.
Do poločasu se míč v brance už neobjevil. Až ve 47. minutě prolomil klenbu Martin Holejšovský a hned za ním kapitán Luděk Šlechta.
Hra už si jen držela svůj rytmus, ze strany na stranu, ale gólů jsme se stejně na konec dočkali a to v 81. a 88. minutě zápasu kde se prosadil Jiří Kuča a Vojtěch Pekař.
Pacov – Velký Beranov 6:0
Mladší dorost v Pacově uvítal soupeře ze Žirova. Zápas se po celou dobu vyvíjel pro nás a vytvořili jsme si velmi mnoho šancí. Žirov nám byl sice schopen dát gól, ale to vůbec neohrozilo průběh a konečný stav zápasu.
Pacov – Žirov 10:1
Zobrazit přehledy a reklamy
Propagovat příspěvek
Všechny reakce:

5

To se mi líbí

Okomentovat
Sdílet