BÉČKO I PŘES ODBOJOVANÝ VÝKON PROHRÁLO V ŘEČICI

Již během týdne bylo jasné, že béčko bude oslabené díky nespočet zraněním. Díky tomu dostalo šanci 8 našich talentovaných dorostenců. Ale na výkonu to nebylo znát, byť naopak. Dorostenci bojovali a nechali na hřišti všechno.

Hned ze začátku pacovští přehrávali domácí a hned ve 3. minutě šli do vedení po vymetení pravé šibenice Honzou Přibylem. Hra se po gólu přelívala ze strany na stranu. Jelikož jsme hráli proti sluníčku, tak jsme z nenápadné standartky inkasovali. Tento poločas se velmi vyznamenal gólman pacovských Matouš Kubů, když několikrát podržel béčko a zabránil několika jasným gólovým šancím.

V poslední minutě poločasu se ve vápně odehrál klíčový okamžik. Po rohovém kopu zahrál na brankové čáře domácí hráč rukou a zabránil tím jasnému gólu. Poté se udála šarvátka ve vápně, když domácí gólman zabránil našemu hráči opustit vápno a poté do něj začali se stoperem strkat. K překvapení všech přítomných dal červenou kartu jak Dominikovi Přibylovi tak domácímu gólmanovi.

Druhý poločas byl smolný pro našeho obránce Peťu Novotného, když si zavěsil v 57. minutě do vlastní sítě centr domácích a 10 minut poté srazil střelu z poza vápna. Pacov poté zatlačil domácí. Po zahraní standartní situace z půlky hřistě hrajícím trenérem Palem Gavreckým se míč ocitl na břevně a kapitán pacovských Marcel Pučálek neměl problém zakončit přes ležícího gólmana. Skóre tedy skončilo 3:2.

Béčko bude hrát přístí týden doma s Čejovem. Přijdťe chlapi podpořit👊.

  • Zápasy dorostu
    DOROST