Dorost remizoval v přípravě s Kamenicí nad Lipou

Od prvních minut měl soupeř z krajského přeboru navrch a brzy svou převahu zužitkovala k vstřelení prvního gólu. Pacov zásluhou M. Holejšovského vyrovnal na 1:1. Po několika minutách  V. Pekař překvapil krásnou střelou z dálky Kamenického brankáře a Pacov tak vedl 1:2. Díky faulu na D. Šafaříka se kopala penalta a J. Poduška jí bez váhání proměnil, skóre tedy poskočilo na 1:3. Kamenice se nevzdávala a po krásné kombinaci snížila na 2:3. Pacov neotálel a po chybě v obraně V. Pekař zvýšil skóre na poločasových 2:4.

V druhém dějství se Pacov zatáhl, Kamenice začala dominovat a snížila skóre na 3:4. Pacov se snažil dále hrát, D. Šafařík vyslal M. Holejšovského do samostatného úniku, ten spolehlivě proměnil a posunul skóre na 3:5. Bohužel se Pacovu od 70. minuty přestalo dařit a byli téměř jen na svojí půlce. I přesto, že pacovští hráči dlouho odolávali, Kamenice nakonec dvěma góly vyrovnala na 5:5. V poslední minutě mohl vítězství na naši stranu překlopit Poduška z úhlu však  trefil pouze tyč a tím byl zápas ukončen.

Sestava: Kubů M., Kubů L., Pekař, Holejšovský, Šafařík, Poduška, Tenkl A, Mauer, Šlechta L., Plášil, Pražák P

střídající: Arapovič Goran, Arapovič Oliver, Strnad Lukáš

Pohled některých dorostenců na přípravné utkání:

Pražák Josef: V první půli Kamenice hrozila jen ze standardních situací. My jsme hrozili z ojedinělých akcí. Ve druhém poločase proměnili sestavu a zavřeli nás tak na naší půlce. Nebyli jsme schopni si přihrát a jen jsme odkopávali. V 89.minutě jsme mohli skóre otočit na svou stranu, ale Poduška se vyhnul kličkou brankáři, dostal se do velkého úhlu a trefil jen tyč.

Plášil Petr: Hned ze začátku jsme inkasovali gól z rohového kopu a Kamenice šla do vedení. Gól nás nerozhodil a vybojovali jsme poločas až na skóre 4:2 pro nás. Druhý poločas začal vyrovnaně, ale poté jsme přestali hrát a v 80. minutě to bylo už 5:5. Náš útok vyprodukoval ještě pár velkých šancí, ale ani jedna neskončila brankou.

Šlechta Luděk: Naproti brzkému vstřelení gólu soupeře jsme skóre otočili a šli do vedení 4:2 v poločasu. Do 60. minuty byla hra vyrovnaná. Po 60. minutě však byla vidět převaha celku, jenž hraje vyšší soutěž než my. Proto skoré skončilo 5:5

Jakub Poduška: Nechytli jsme začátek a hned po minutě jsme dostali první gól, na to ale vzápětí dokázal odpověď Holejšovský a už to bylo 1:1 a po 10 minutách krásným lobem z poza vápna dal gól Pekař, a pak to bylo celkem vyrovnané, pak v domácím vápně byl faulován Šafařík a byla penalta kterou jsem proměnil a na konečných 4:1 upravil Pekař a tak skončil první poločas. V druhém poločase začali ubývat sílí a nedokázali jsme si udržet vedení a bylo to 4:4 a potom ještě upravil skóre Holejšovský na 5:4 a pět minut před koncem jsme dostali gól na 5:5.