Martin Bezemek při zápase s Lípou

Pacov poprvé bodoval venku

První tým Pacova bodoval venku až na třetí pokus a to když v 6. kole porazil Telč. Pacov šel do vedení hned v 8. minutě kdy si nejvýše na rohový kop Jeřábka vyskočil Tomáš Faltýnek. Ten stejný hráč mohl přidat branku i z druhého rohového kopu, ale tentokrát jeho hlavička směřovala jen těsně vedle branky. Pacov byl nebezpečnější, ale domácím se podařilo vyrovnat v 21. minutě, to když po signálu z autového vhazování se nechal Pacov zaskočit. Ve 26. minutě šel Pacov opět do vedení a to když Tomáš Kabíček potrestal faul na Petra Šauera v pokutovém území, 1:2. Ve 40. minutě zatáhl po pravé straně Petr Šauer balón odcentroval na Faltýnka, který v souboji nedokázala zakončit a míč se odrazil na velké vápno, kde ho Vladislav Štefl uklidil do branky.

Ve druhé půlce domácí sice změnili rozestavení, ale kýžené ovoce to nepřineslo. Důležitý moment přišel ve 49. minutě, kdy domácí Matouš dost nevybíravě fauloval Tomáše Mauera a viděl druhou žlutou kartu v utkání a musel se poroučet ze hřiště. Pacov pak domácí přehrával a dokázal si vytvořit další šance. Ujala se pouze krásná střela Jaroslava Pražáka, který trefil míč do pravé šibenice domácího brankáře. To na tabuli svítila 54. minuta. Pacov další branky nepřidal a domácí zkorigovali skóre z penalty, kdy ve vápně fauloval Martin Bezemek, 2:4.

Sestava Pacova: Nowák, Šauer (67. Kučera), Kabíček, Bezemek, Mauer, Pražák, Jeřábek, Vítámvás, Csévar (74. Přibyl), Štefl, Faltýnek (83. Novotný)

Hodnocení trenéra: Odehráli jsme dobré utkání, řekl bych, že od začátku jsme měli hru pod kontrolou a vypracovali jsem si spoustu šancí, jen opět ta naše koncovka, musíme se v ní zlepšit. Každý soupeř nám nedovolí tolik šancí. Jinak musím hráče pochválit, až na pár drobností podali zodpovědný výkon a tři body jsme si rozhodně zasloužili.