Překvapivá prohra s oslabeným soupeřem

Pacov „A“ : Antonínův Důl 1 : 2 ( 1 : 0)

Branka: 7′ (p) Faltýnek

Pacov přivítal na svém hřišti zachraňující se Antonínův Důl a všichni očekávali povinné vítězství. V sedmé minutě zasáhl hostující hráč rukou míč, který mířil do branky, byl vyloučen a z následné penalty poslal Faltýnek domácí do vedení. Místo očekávaného tlaku a navýšení skóre však přišla herní křeč. Aktivní Vítámvás se snažil svými přihrávkami a centry překvapit obranu soupeře, ale občas použil o dva až tři doteky  více, než je zdrávo.

Na začátku druhého poločasu hosté svou šanci ještě neproměnili. V padesáté páté minutě po centru a přesné hlavičce už ale vyrovnali. Soupeř začal hrát jednoduše a s lehkostí a bylo otázkou času , kdy se mu povede vstřelit druhý gól. Pohroma pro domácí přišla devět minut před koncem, když po zbytečné ztrátě míče a rychlém brejku prostřelili hosté  Jakuba Kalinu a dali výsledku konečnou podobu.

Spokojena byla tentokrát v Pacově pouze obsluha kiosku a to díky slušné tržbě.

Nyní nás čeká série těžkých utkání. Je třeba se z porážky rychle oklepat, zvednout hlavy a znovu zabojovat,

Sestava: Jakub Kalina(B), Jan Kučera, Ondřej Bártů, Tomáš Kabíček, Petr Novotný, Jaroslav Pražák, Martin Kerouš, Petr Šauer(K), Erik Csevár, Tomáš Faltýnek, Radek Vítámvás

Střídali: Tomáš Kuran, Lukáš Rybčák, Rostislav Flígr, Miroslav Dvořák